Skip to main content

Τα 5 κορυφαία ελληνικά νησιά για μια πολυτελή απόδραση

Τα 5 κορυφαία ελληνικά νησιά για μια πολυτελή απόδραση

Κάθε τόπος στην Ελλάδα υπόσχεται να σας προσφέρει μια πολυτελή απόδραση χάρη στα εκπληκτικά τοπία της χώρας, τη λαχταριστή γαστρονομία και την κουλτούρα φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.
Ωστόσο, δεδομένου ότι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, ξέρουμε ότι έχετε βάλει στο μάτι τη χαλάρωση σε ένα ελληνικό νησί. Με χιλιάδες νησιά για να διαλέξετε, από πού μπορεί κανείς να ξεκινήσει; Ας δούμε τα 5 κορυφαία νησιά στην Ελλάδα που θα εξασφαλίσουν ότι η απόδρασή σας θα είναι πολυτελής και αξέχαστη:

1. Μύκονος: Ίσως το πιο γνωστό ελληνικό νησί, καθώς προτιμάται από διασημότητες και είναι διαβόητο για την έντονη νυχτερινή ζωή και τον λαμπερό τρόπο ζωής του. Εδώ θα βρείτε αμέτρητες επιλογές από πολυτελή μπουτίκ ξενοδοχεία και βίλες, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ και - φυσικά - λευκές αμμώδεις παραλίες.
2. Σαντορίνη: Άλλο ένα πολύ δημοφιλές, αυτό το ηφαιστειογενές νησί είναι γνωστό για την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τα μαγευτικά και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από πολυτελή καταλύματα, ξενοδοχεία ή βίλες, που περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες και απέραντη θέα στον ωκεανό.
3. Κέρκυρα: Ένα εκπληκτικό νησί στο Ιόνιο Πέλαγος, αυτό το νησί είναι γνωστό για το πλούσιο πράσινο, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις βενετσιάνικες αρχιτεκτονικές επιρροές του. Η Παλιά Πόλη του νησιού αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και διαθέτει κτίρια βενετσιάνικου στιλ, στενά δρομάκια και όμορφες πλατείες. Θα βρείτε πολλές αποκλειστικές επιλογές εκδρομών για να εντρυφήσετε στην πλούσια ιστορία του νησιού.
4. Κρήτη: Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας φημίζεται για την πλούσια ιστορία του, την πλούσια γευστική του κουζίνα και τον πλούσιο τρόπο ζωής του. Πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες είναι διάσπαρτα σε όλο το νησί, οπότε οι επιλογές σας είναι ατελείωτες, αλλά η Ελούντα είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι απομονωμένη, αλλά περιλαμβάνει όλα όσα έχει να προσφέρει το νησί.
5. Σκιάθος: Αν και συνήθως δεν θεωρείται πολυτελής ελληνικός προορισμός, το νησί κερδίζει υψηλή θέση από τους αναζητούντες την πολυτέλεια, καθώς συνδυάζει πανέμορφο τοπίο, έντονη νυχτερινή ζωή και αποκλειστική ατμόσφαιρα, προσφέροντας πιο εκλεπτυσμένες διακοπές για όσους θέλουν να αποφύγουν το mainstream.